Suoraan sisältöön

Ideakilpailu on käynnistynyt!

Pääkirjaston valoteoksen ideakilpailu

Jyväskylän kaupunki järjestää yksivaiheisen ideakilpailun, jolla etsitään Jyväskylän kaupungin pääkirjaston portaikon yläpuolella olevaan ilmatilaan sijoittuvaa valoteosta.

Kilpailu on suunnattu Suomessa asuville taiteilijoille, muotoilijoille ja valaistussuunnittelijoille. Ideakilpailun ehdotusvaihe on avoinna 17.4.-15.6.2018.

Lataa kilpailuohjelma (PDF)

Kuvat portaikosta (PDF)

Pohjakuva (PDF)

Kilpailun järjestäjinä toimii Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän pääkirjasto ja Jyväskylän taidemuseo.

Kilpailuun liittyvät kysymykset esitetään sähköpostilla kilpailun ulkopuoliselle välityshenkilölle 11.5.2018 mennessä osoitteeseen jani.ruotsalainen@jkl.fi. Vastaukset kysymyksiin julkaistaan 18.5.2018 osoitteessa http://valonkaupunki.jyvaskyla.fi/ajankohtaista/ideakilpailu2018

Ehdotukset käy läpi kilpailulautakunta, jonka tehtävänä on arvioida teosten soveltuvuus tilaan ja toteutuskelpoisuus ja käsitelty teema. Lautakunnan toiminta on salaista. Jyryn jäsenet eivät voi kommentoida kilpailua sen ollessa käynnissä.

Kilpailulautakunnan jäsenet:

• Jaana Oikari, kokoelma-amanuenssi Jyväskylän taidemuseo