Hyppää pääsisältöön
Kuva
Joukko eri-ikäisiä ihmisiä seisoo rivissä lähitalo Piippurannan Klubilla

Lähitalot ovat avanneet ovensa. Niissä toimitaan koronatilanne huomioiden, hygieniasta ja luvista huolehtien. 

Jyväskylän lähitalot

Lähitalot Kortteli Klubi keskustassa ja Piippurannan Klubi Kankaalla ovat avoimia monen ikäisten kohtaamispaikkoja.Toiminnalle hengen puhaltavat erilaiset vapaaehtoiset, jakamalla omaa osaamistaan ja aikaansa toisten iloksi. Toiminta rakentuu osallistumisen, osallisuuden, kulttuurin, sivistyksen sekä ajankohtaan sopivien tapahtumien ympärille. Lähitalojen tarkoitus on olla lähellä ihmistä. Lähitalojen katon alle on helppo ja mukava tulla niin toimimaan, harrastamaan, kuin ihan vain olemaan ja tapaamaan tuttuja.

Lähitalot avautuvat syyskuussa, 1.9. Kortteli Klubi ja ja 2.9. Piippurannan Klubi. Ne  ovat avoinna pääsääntöisesti arkipäivisin klo 9-16.  Tapahtumia järjestetään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tule vapaaehtoiseksi lähitaloon

Meillä jokaisella on joku taito tai kyky. Oletko miettinyt, jos jakaisit tuon kykysi myös muiden iloksi. Lähitalon vapaaehtoisena voit olla mukana suunnittelemassa, osallistumassa ja toteuttamassa  yhteisöllistä toimintaa. Vapaaehtoisena voit toimia vain kerran tai vaikka säännöllisesti joka viikko.  Myös yhteisöt ja yhdistykset ovat tervetulleita järjestämään yhteisöllistä ja avointa toimintaa lähitaloihin. Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään yhdessä miten juuri sinä, yhteisösi tai yhdistyksesi voisitte olla mukana lähitalojen vapaaehtoistoiminnassa. Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi lähitaloihin.

Antti Rajala, antti.rajala[at]jyvaskyla.fi
Malanja Mieskonen, malanja.mieskonen[at]jyvaskyla.fi

Lähitalot facebookissa