Hyppää pääsisältöön
Kuva
Jyväskylän asuinalueet

Kysy asuinalueosallisuudesta

Hanna Tenhunen, osallisuuskoordinaattori
p. 050 311 8980, hanna.tenhunen[at]jyvaskyla.fi

Satu Altén, osallisuuskoordinaattori
p. 050 327 3144, satu.alten[at]jyvaskyla.fi

Minna Huolman, osallisuuskoordinaattori
p. 050 530 8698, minna.huolman[at]jyvaskyla.fi

 

Osallisuuspalvelut sosiaalisessa mediassa

Facebookissa:

 

Instagamissa:@osallisuusjyvaskyla

Asuinaluetyön tavoitteena on vahvistaa asukkaiden hyvinvointia ja mahdollistaa osallistuminen asuinalueidensa kehittämiseen. Toimintatapana on tasavertainen vuorovaikutus ja yhdessä tekeminen. Asukkaita kohdataan monenlaisissa tapahtumissa ja verkostoissa eri puolilla Jyväskylää.

Ajankohtaista 

  • Syyskuun alussa auenneet kaksi lähitaloa, Piippurannan Klubi Kankaalla ja Kortteli Klubi keskustassa tarjoavat osallistumisen paikkoja monenikäisille ihmisille. Lähitalot ovat avoimia kohtaamispaikkoja, joiden toiminta suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä kävijöiden kanssa.
  • Fifty-sixty joukkorahoituksen kampanjahaku on käynnissä syyskuun ajan. Mukaan haetaan kaupunkia elävöittäviä ja osallistumaan innostavia hankkeita. 
  • Jyväskylän kaupunki, Yhdistystori.fi ja JAPA ry käynnistävät uuden yhteistyön, joka parantaa Jyväskylän asukas- ja kyläyhdistysten tietojen löydettävyyttä ja tekee yhdistyksille tietojen ilmoittamisesta helpompaa. Jatkossa yhdistysten tiedot kootaan yhteen paikkaan, Yhdistystorille. Päivittyvät listat myös löytyvät Jyväskylän kaupungin ja JAPA ry:n nettisivuilta.
  • Lokakuussa jatkuvat asukkaiden, päättäjien ja kaupungin toimijoiden yhteiset Asuinalueillat. Asuinalueilloissa päästään keskustelemaan asukkaiden esiin nostamista, omaa asuinaluettaan koskevista asioista.

 

 

 

Asukas- ja kyläyhdistyksiä

Jyväskylän monilla asuinalueilla toimii asukasyhdistys, kyläyhdistys, kylätoimikunta tai jokin muu seura.

Asukas- ja kyläyhdistyksiä (poistuu 31.12)
Asukas-ja kyläyhdistykset Yhdistystorissa

Asukas- ja kyläyhdistyksen sekä osallisuuspalveluiden kokousten muistiot:

13.4.2021 kokousmuistio (pdf)
1.9.2021 kokousmuistio (pdf)

 

Asiasanat: