Hyppää pääsisältöön
Kuva
Tyttö hammashoitolassa, hoitaja taka-alalla.

Voit varata, perua tai tarkistaa ajan verkossa Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten suun terveydenhuoltoon. Ajanvaraukseen kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Kirjaudu verkkopalveluun

Lapsen huoltaja voi varata ajan määräaikaistarkastukseen 1-, 3- ja 5-vuotiaalle lapselleen. Huomaa, että varauksen voi tehdä aikaisintaan kuukautta ennen ja 8 kuukautta jälkeen lapsen syntymäkuukauden.

Palvelussa voit tarkistaa ja perua alle 12-vuotiaille lapsillesi varatut ajat, jos huoltajatiedot on merkitty potilastietojärjestelmään.  

Suuhygienistille voit varata verkkopalvelun kautta ajan kiireettömissä asioissa, kuten hammaskiven poistoon, omahoidon ohjaukseen tai hoidon tarpeen arvioon. Jos hammaslääkärin tutkimuksesta on yli kolme vuotta, suosittelemme varaamaan ajan ensin hammaslääkärin tutkimukseen ajanvarauksesta. Mikäli tutkimus on tehty muussa hoitolaitoksessa kuin Jyväskylän kaupungin suun terveydenhuollossa, tuothan hoitotiedot mukanasi vastaanotolle. 

Verkkopalvelun kautta voit perua ilta- ja viikonloppuajat, jotka on varattu Kyllön hammashoitolaan, mutta et aikoja, jotka on varattu Kyllön Jymeen.

Verkkopalvelun kautta et voi perua

  • Kyllön tai Palokan Jymen aikoja
    • Jymeen varatut ajat voit perua saamasi tekstiviestilinkin kautta
  • oikomishoidon aikoja
  • joitakin suukirurgian aikoja
  • kliinisen erikoishoidon sarja-aikoja

Jos asiointi ei onnistu verkossa, ota yhteys ajanvaraukseen.

Asiasanat: