Katso viime vuoden tapahtuman kohokohdat YouTubesta. Syyskuussa järjestetty tapahtuma keräsi yli 130 000 kävijää!

Valon kaupunki -tapahtuma 2019 järjestettiin 26.-28.9.

Jyväskylän valaistuskohteita, valotaidetta ja valoteemaan liittyvään ohjeisohjelmaa esittelevä tapahtuma keräsi yli 130 000 kävijää. Suosituimmat tapahtumapaikat olivat Kirkkopuisto, Tourujoki ja Lutakko. Myös Kankaalla kävi kymmeniä tuhansia ihmisiä.

Tapahtuman aikana ilmaisia kaupunkiliikenteen Linkki-bussimatkoja tehtiin yli 40 000.

Valon kaupunki -tapahtuman järjestää Jyväskylän kaupunki yhteistyökumppaneineen. Myös ohjeistapahtumat olivat erittäin suosittuja: Jyväskylän yliopiston Tutkijoiden yöhön osallistui noin 14 500 kävijää ja Jyväskylän seurakunnan tilaisuuksiin Kaupunginkirkossa noin 14 600 kävijää.

Katso YouTube-video tapahtumasta