18.11.2022

Paviljongilla valotaidetta ja elämyksiä 18.2.-5.3.2023.
Valotaide kuvituskuva, valorinkuloita. Kuva Elisa Hillgen

Valon kaupungin tapahtumavalikoima laajenee kevättalveen, kun sekä kansainvälinen että kotimainen valotaide valloittaa Paviljongin massiiviset messuhallit 18.2.-5.3.2023. Luvassa on kiehtovia valoteoksia ja elämyksiä lähes 6000 neliömetrin verran. Tapahtuma järjestetään Valon kaupungin ja Paviljongin yhteistyönä. Lipunmyynti avautuu pian.

Ensimmäisestä Valon kaupunki -tapahtumasta tulee 2023 kuluneeksi tasan 20 vuotta, joten juhlavuoden kunniaksi tapahtumien kaari laajenee myös talvikauteen.

Tapahtuma järjestetään hiihtolomaviikkojen aikana, joten Keski-Suomeen kauempaankin saapuville on luvassa laadukasta valotaideteemaista ohjelmaa lomailun oheen. Tapahtuma soveltuu kaiken ikäisille.

Ehdota tapahtumalle ideaa nimeä Valon kaupungin Facebook-sivuilla tai Instagramissa Nimikilpailu on käynnissä marraskuun 2022 loppun saakka!

Kari Ström
Palvelupäällikkö
kari.strom[at]jyvaskyla.fi
Puh. +358 50 609 43

Valotapahtuma Paviljongilla 18.2.-5.3.2023. Ehdota uudelle tapahtumalle nimeä Facebook-sivuillamme!