Hyppää pääsisältöön

16.1.2023

Kuva
Rakennuksia ja tekstiä. Kuva Jyväskylän kaupunki
JyväskyläCast - kestävästi arjessa –podcastsarjan toinen osa on nyt kuunneltavissa Spotifyssa ja kaupungin verkkosivuilla. Jyväskylän kaupungin podcasteissa käsitellään energiaa niin tutkimuksen, rakentamisen, kestävyyden kuin kuluttamisenkin näkökulmasta.

Sarjan toisessa osassa keskustelijoina ovat tulosyksikön johtaja Noora Sokero Skanskalta, toimitusjohtaja Timo Hyttinen JVA:sta ja kaupunkisuunnittelu- ja maankäyttöjohtaja Leena Rossi Jyväskylän kaupungilta. Keskustelua luotsaa verkostopäällikkö Tanja Oksa Jyväskylän kaupungilta. 

Toisessa podcastissa keskustellaan rakentamisen energiatehokkuudesta monesta eri näkökulmasta: Mikä on maankäytön suunnittelun rooli? Onko energiatehokas rakentaminen kallista? Riittääkö Suomessa osaaminen ja millaista osaamista tarvitaan tulevaisuudessa? Miten automaation lisääntyminen ja energian säästäminen näkyy meidän kaikkien asumisen arjessa? 

Kuuntele energiatehokasta rakentamista käsittelevä podcast (41 min)

JyväskyläCast – kestävästi arjessa on neliosainen energiaan pureutuva podcast-sarja 

Kuva
Oranssilla pohjalla valkoista tekstiä ja Jyväskylän kaupungin logo. Kuva Jyväskylän kaupunki

Sarjan seuraavissa osissa tullaan keskustelemaan energiasta kestävyyden ja kulutuksen näkökulmista. Podcast-sarja on osa kaupungin energiansäästökampanjaa, ja ajatuksena on mennä pintaa syvemmälle ja pyrkiä tarjoamaan kuulijoille paitsi syventävää tietoa energiasta, myös katsausta siihen, miltä tulevaisuus eri näkökulmista katsottuna näyttää.  

Sarjan ensimmäisessä osassa käsiteltiin tulevaisuuden energiamuotoja, kolmas osa keskittyy kestävään liikkumiseen ja neljäs puolestaan sähkön kysyntäjoustoon.  

Lue lisää energiansäästöstä ja kuuntele sarjan muita podcasteja

-- 

Jyväskylässä kestävä arki tarkoittaa tekoja. Sitä, että pidämme yhdessä huolta ympäristöstämme ja hyvinvoinnistamme. Käytämme energiaa järkevästi, ja tilamme taipuvat moneen käyttöön. Kompaktissa kaupungissamme on helppo liikkua fiksusti. Kulutamme vähemmän ja kierrätämme tehokkaasti. Luontoelämykset löytyvät läheltä. 

Lisätiedot

Vuorovaikutussuunnittelija Päivi Pelkonen
p. 050 3424 668
paivi.pelkonen[at]jyvaskyla.fi