16.1.2023

Lipunmyynti kevättalven uuteen valo- ja elämystapahtumaan on käynnistynyt. Erilaisia lippuja voi ostaa ennakkoon osoitteessa lippu.fi.
kuva neljästä valoteoksesta, keskellä teksti "lipunmyynti avoinna osoitteessa lippu.fi". Kuva Elisa Hillgen

Valon kaupungin uutuustapahtuma WinterLight starttaa Paviljongissa lauantaina 18.2. Lipunmyynti valo- ja elämystapahtumaan on käynnistynyt, ja ennakkolippuja voi ostaa osoitteessa https://www.lippu.fi/artist/winter-light/

Myynnissä on peruslippujen lisäksi lippuja S-Etuhinnalla sekä päiväkohtaisia lippuja K18-iltoihin. Myynnissä on myös perhelippuja sekä lastenlippuja. Yhdellä lipulla pääsee elämysnäyttelyyn vain kerran.

Pääsylipun ostajalle on myynnissä myös Jyväskylän seudun Linkki-paikallisliikenteen joukkoliikennelippu näyttelyyn, meno-paluu / 1 euro. Bussilipun pääsee ostamaan, kun on ensin valinnut haluamansa lipun ja siirtynyt eteenpäin maksamaan (alimmaisena osiossa "Suosittelemme sinulle"). Joukkoliikennelipulla voit matkustaa Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa Linkki-linjoilla 1-13 ja 14-42.

WinterLight on uudenlainen, sisätiloihin sijoittuva valotaide ja -elämystapahtuma, joka toteutetaan Valon kaupungin ja Paviljongin yhteistyönä. Tapahtuma sisältää monipuolisesti kansainvälistä ja kotimaista valotaidetta, interaktiivisia installaatioita ja valoteemaisia elämyksiä. Hiihtolomalla kannattaa suunnata Jyväskylään vaikka kauempaakin! Vaikuttavasta teosvalikoimasta ja ohjelmasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin ihasteltavaa.

Tapahtuma järjestetään hiihtolomaviikoilla 18.2.-5.3.2023. Tarkempi ohjelma julkaistaan tammikuun aikana.