Hyppää pääsisältöön

24.1.2023

Kuva
Veturitallit kuvattuna etupihalta, sinisellä taivaalla pilvenhattaroita. Kuva Esa Linna

Jyväskylän Veturitallien Kiskoklubi perjantaina 27.1.2023 on peruttu järjestäjästä riippumattomien syiden vuoksi. Vuoden ensimmäinen Kiskoklubi järjestetään näin ollen 24.2.2023.

Veturitallit on kuitenkin avoinna alle 29-vuotiaille nuorille perjantaina iltakahvilan merkeissä klo 16 – 22. Ohjelmassa on muun muassa karaokea ja lautapelejä.

Kiskoklubeilla esiintyvät nuorten nousevat artistit ja yhtyeet

Veturitallien perinteiset Kiskoklubit järjestetään kerran kuukaudessa perjantaisin klo 18:00-22:00. Esiintyjinä nähdään nuoria nousevia artisteja ja yhtyeitä. Illat ovat maksuttomia ja päihteettömiä. Keikalle haluavat yhtyeet voivat ottaa yhteyttä työvalmentaja Seppo Pohjolaiseen sähköpostitse: seppo.pohjolainen@jyvaskyla.fi. Viestissä tulee olla lyhyt kuvaus bändistä ja biisinäyte linkkinä (ei liitetiedostoja).
 
Veturitalleilla tarjotaan yhtyeille ruoat. Järjestäjä eli Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut huolehtii äänentoistosta, miksaajasta sekä tarvittaessa backlinesta. Kiskoklubien maksuttomuuden vuoksi yhtyeille ei voida valitettavasti maksaa esiintymispalkkioita.
 
 

Lisätiedot:
 
Seppo Pohjolainen (Kiskoklubi)
työvalmentaja
p. 050 311 8856
 
Roosa Männikkö (Veturitallit, iltakahvila)
nuorisonohjaaja, tilavastaava
p. 040 5722934