20.5.2024

Kuva Eevastiinan puiston värivaloista maassa
Vapauta sisäinen loisteesi ja suunnittele Valon kaupungille valoteemainen haalarimerkki!

Millaisen Valon kaupunki -haalarimerkin sinä ompelisit ylpeydellä haalarisi lahkeeseen?

Lähetä suunnitelmasi (tai vaikka useampikin) meille verkkolomakkeella 16.6.2024 mennessä. Valitun haalarimerkin suunnittelija palkitaan.

• Muoto ja koko: pyöreä ja halkaisijaltaan 9 cm.
  • Haalarimerkin keskeisenä teemana on tietenkin valo, ja se saa olla hauska, luova, näyttävä, kiehtova.
  • Merkissä saa esiintyä Jyväskylän pysyviä valaistuskohteita (arkkitehtuurisia ja puistovalaistuksia) ja yleistä kaupunkinäkymää - katso vinkkejä esim. Valon kaupunki -sovelluksesta pysyvistä kohteista. Voit myös keksiä ihan oman valoteemaisen tyylin!
  • Voit yhdistellä tekstiä ja kuvaa tai käyttää vain jompaakumpaa.
  • Kielenä voi käyttää suomea, englantia tai jyväääskylää.
  • Haalarimerkissä ei tule olla tunnistettavissa Valon kaupunki -tapahtumien taiteilijoiden tilapäisiä valoinstallaatioita tekijänoikeuksien vuoksi.
  • Valitun haalarimerkin täydet käyttöoikeudet siirtyvät Valon kaupungille.

Ehdotukset on jätettävä verkkolomakkeella viimeistään 16.6.2024 kuvamuodossa (jpeg, png, tai pdf).

Ilmoitamme valitusta haalarimerkistä 21.6.2024 mennessä, ja otamme yhteyttä suunnittelun voittajaan. Voittaja saa ikuisen kunnian lisäksi 50 euron lahjakortin Hotelli Alban maisemaravintolaan ja tietenkin myös valmiin haalarimerkin, kun ne on valmistettu.

Voit lähettää useamman kuin yhden kilpailuehdotuksen.

Voit ottaa inspiraatiota ilmeeseen Valon kaupungin nettisivuilta ja Valon kaupunki -sovelluksesta

________________

IN ENGLISH

City of Light Overall Patch Design Contest 2024

Student! Unleash your inner brilliance and design a light-themed overall patch for the City of Light. Submit your proposal via the online form by June 16, 2024. The designer of the selected patch will be rewarded.

• Shape and size: round with a diameter of 9 cm.
  • The central theme of the patch is, of course, light, and it can be fun, creative, impressive, and intriguing.
  • The patch can feature Jyväskylä's permanent lighting installations (architectural and park lighting) and general cityscapes - check out tips from the City of Light app on permanent installations. You can also come up with your own light-themed style!
  • You can combine text and images or use just one or the other.
  • The language can be Finnish, English, or Jyväskylä dialect.
  •  The patch should not feature recognizable temporary light installations from City of Light events due to copyright reasons.
  • You can submit more than one design proposal.
  • The proposal does not need to be print-ready; you can draw the design by hand or on a computer. As long as it is original and your creative work.
  • Full usage rights of the selected patch will be transferred to the City of Light.

Proposals must be submitted by June 16, 2024, in image format (jpeg, png, or pdf).

We will announce the selected patch by June 21, 2024, and contact the winner. The winner will receive eternal glory, a 50 € gift card to the scenic restaurant at Hotel Alba, and, of course, the finished overall patch once it is produced.

For inspiration:
City of Light website: https://valonkaupunki.jyvaskyla.fi/
Or download the City of Light app.