Hyppää pääsisältöön
Kuva
seminaarivieraat katsomassa esitystä. katossa valomuraali. Kuva Jiri Halttunen
Pääsisältö

Valon kaupunki -tapahtuman yhteydessä on perinteisesti järjestetty kaksipäiväinen seminaari, joka on suunnattu valaistusalan ammattilaisille. Seminaaria on järjestetty Jyväskylässä vuodesta 2008 lähtien ja siihen osallistuu mm. kaupunkisuunnittelun ja kunnallistekniikan, arkkitehtuurin, sähkö- ja valaistussuunnittelun sekä valotaiteen asiantuntijoita ja tekijöitä. Viime vuosina puheenvuoroja on kuultu mm. valotaiteesta, valaistuksen ylläpidosta, valaistuksen yleissuunnittelusta sekä erilaisista projekteista ja tuoteuutuuksista. 

Tänä vuonna seminaarin korvaa osallistumisemme pohjaismaiden suurimmille sähköalan messuille Jyväskylän Paviljongissa, jossa tapaamme yrityksiä, suunnittelijoita ja muita valaistusalan ammattilaisia. Osastollamme B409 on myös asiapitoista ohjelmaa ja paneelikeskusteluja. Nähdään messuilla 7.-9.9.2022!

 

Vuoden 2021 -seminaaritallenne nähtävillä YouTubessa Valon kaupungin kanavalla: 

 

Valon kaupunki mukana sähkömessuilla 2022!

Vuonna 2022 ei poikkeuksellisesti järjestetä seminaaria, sillä Valon kaupunki osallistuu näyttävästi syyskuussa Jyväskylässä järjestettäville Sähkö Valo Tele AV -messuille. Osastollamme on tarjolla tietoa ja puheenvuoroja valaistuksesta, valotaiteesta ja ajankohtaisista projekteista. Osastollamme mukana yhteistyössä Suomen valotaiteen seura FLASH sekä Suomen valoteknillinen seura.

Tervetuloa osastolle B409! 

Asiasanat:  
seminaari