Hyppää pääsisältöön
Kuva
 metallityökurssi Viitaniemessä

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kursseille
puhelimitse 014 266 0107 tai
kansalaisopiston neuvonnassa (Vapaudenkatu 3941, Jyväskylä)

Ilmoittautumis- ja perumisohjeet

Kansalaisopiston kursseilla käytetään peda.net-verkkoympäristöä.

Tutustuthan kansalaisopiston tietosuojeselosteeseen.

Opiston neuvonnan aukioloajat

Neuvonta/toimisto on suljettu toistaiseksi koronatilanteen vuoksi 

Yhteydenotot puhelimitse ma-to klo 12-16 p. 014 266 0107 tai sähköpostilla info.kansalaisopisto@jyvaskyla.fi. Tarvittaessa järjestämme tapaamisen, varaa ennakkoon tapaamisaika puhelimessa tai sähköpostilla.

Lukukausien aikana
ma-to klo 1217
pe suljettu
Lukukausien ulkopuolella
ma-to 1215
pe suljettu

Ajankohtaista koronatietoa: Voimassa olevat suositukset ja rajoitukset


Upeita uutisia! Nyt pääsee kotona jumppaamaan ja tanssimaan kansalaisopiston maksuttomien liikuntavideoiden mukana oman aikataulun mukaisesti. Kannattaa tutustua myös liikuntapalveluiden tarjoamiin maksuttomiin jumppiin: Etäliikuntaryhmät

Huom! Osassa kevään ja kesän kursseista on vielä paikkoja, esimerkiksi ulkona pidettävälle maisemamaalauksen kesäkurssille 12.-13.6. mahtuu vielä mukaan.

Verkkoluennot

Koronatilanteesta johtuen osa yleisölueoonoista verkkoluentoina ja osa joudutaan perumaan. Verkkoluennot tallennetaan ja ne ovat katsottavissa kansalaisopiston YouTube-kanavalla kahden viikon ajan.

Verkkoluentojen aiheet, aikataulut ja linkit suoriin lähtyksiin sekä tallenteisiin ovat Yleisöluennot ja näyttelyt -sivulla.

Yleissivistävät opinnot

Kevätlukukauden 2021 uusille kursseille ilmoittautuminen alkaa 9.12.2020 kello 16 ja jatkuu verkossa ympäri vuorokauden. Kurssimuutokset päivitetään vain kurssijärjestelmään.

Uudet kevään kurssit ovat nähtävissä opistopalveluiden verkkosivuilla 16.11. alkaen.

Kevään esite ilmestyy joulukuun alussa. Kurssiesitettä ei enää jaeta kotitalouksiin, vaan sen voi noutaa itselleen jakelupisteistä. Esite on myös luettavissa verkossa ilmestymisensä jälkeen.

Vapaita opiskelupaikkoja eri kursseilta kannattaa kysellä pitkin lukuvuotta.

Lasten ja nuorten taiteen perusopetus

Haku lasten ja nuorten taiteen perusopetuksen oppilaspaikoille järjestetään vuosittain huhti- ja toukokuun aikana. Opintoihin ilmoittaudutaan kansalaisopiston kurssi-ilmoittautumisjärjestelmässä. Täydennyshaku järjestetään elokuussa.

Lukuvuoden 2021–2022 haku on 1.4.15.5.2021.

Tarjoamme kuvataiteen, musiikin, sanataiteen ja teatteritaiteen opetusta yleisen oppimäärän mukaan sekä arkkitehtuurin ja kuvataiteen opetusta laajan oppimäärän mukaan. 

Koronatilanteen vaikutus taiteen perusopetuksen järjestämiseen

Taiteen perusopetuksessa noudatetaan koronatilanteen mukaan annettavaa kansalaisopiston yleistä ohjeistusta, jota tarkennetaan aina tilanteen ja yleisten vaatimusten mukaisesti.

Jos opetus kuitenkin joudutaan siirtämään etäopetukseksi, tullaan opetus järjestämään pääosin reaaliaikaisena etäyhteyden välityksellä. Lisätietoja koronatilanteen vaikutuksista taiteen perusopetuksen järjestelyihin löydät TPO:n Peda.net -sivuilta

Lisätietoja lasten ja nuorten taiteen perusopetuksesta