Hyppää pääsisältöön
Kuva
Patsas kansalaisopiston kevätnäyttelyssä

Voimassa olevat suositukset ja rajoitukset koronatilanteessa

Lisätietoja

Neuvonta 
p. 014 266 0107 
info.kansalaisopisto@jyvaskyla.fi

Opiston neuvonnan aukioloajat

Lukukausien aikana
mato klo 1217
pe suljettu
Lukukausien ulkopuolella
mato 1215
pe suljettu

Neuvonta on suljettu yleisinä loma-aikoina.

Koronatilanteesta johtuen luennot järjestetään verkkoluentoina tai perutaan.

Verkkoluennot ja luentotallenteet

20.4. klo 17 Jyväskylän Hippoksen historia ja tulevaisuus: heinäpellosta liikunnan ja hyvinvoinnin osaamiskeskukseksi,  Erkki Huovinen, LitT, YTL ja Anne Sandelin, Jyväskylän kaupungin elinkeinojohtaja.

Hippoksella on järjestetty raveja, ajettu rallia ja urheiltu vuosikymmeniä. Tulevaisuuden Hippos on kaupunkilaisten kohtaamispaikka, Pohjoismaiden suurin liikunnan, urheilun ja huippu-urheilun, terveyden sekä hyvinvoinnin ja tapahtumien keskus ja ainutlaatuinen liikunnan tutkimuksen, koulutuksen ja innovaatioiden osaamiskeskus. Ennakkokysymyksiä Hippoksesta voi lähettää vielä torstaina 15.4. Osoitteeseen elinkeino@jyvaskyla.fi  Kysymyksiin vastataan luennon lopulla.

Luennon tallenne on nähtävillä opiston You Tube -kanavalla 5.5. saakka https://www.youtube.com/channel/UCqQEXUYPgH_nK4QUkdPUs-A

Jyväskylän kansalaisopisto järjestää lähes viikottain maksuttomia yleisöluentoja yhteistyökumppaneidensa kanssa. Luentojen teemoja ovat

  • historia ja kulttuuriperintö
  • kielet
  • kuvataide
  • liikunta
  • tekstiilityö
  • terveys ja hyvinvointi sekä
  • ympäristö

Kaikki luennot ovat nähtävissä kurssiohjelmassamme

Näyttelytoimintaa monipuolisesti ja laaja-alaisesti

Haluaisitko järjestää näyttelyn? Jyväskylän kansalaisopisto tarjoaa näyttelytiloja taiteilijoiden, käsityöläisten, taideseurojen ja taiteen harrastajaryhmien sekä käsi- ja taideteollisuusjärjestöjen käyttöön. Näyttelytoiminta perustuu kansalaisopiston opetus- ja kasvatusperiaatteille. Toiminnan tavoitteena on monipuolisuus ja laaja-alaisuus. Näyttelytiloissa pidetään myös kansalaisopiston opiskelijoiden ja opettajien näyttelyitä. 

Näyttelytilojen hakulomake ja lisätietoja hakemisesta