Hyppää pääsisältöön

3.1.2024

Kuva
Skeittihallin ramppi. Kuva Nikke Tuhkanen
Seppälään skeitti- ja trialhalli tarjoaa lajinomaiset harjoittelutilat niin skeittaukseen, skuuttaukseen kuin BMX- ja trialpyöräilyyn.

Kaikenikäisille kuntalaisille tarkoitetut yleisövuorot Seppälän skeittihallissa pyörähtävät käyntiin keskiviikkona 3.1.2024. Hallin yleisövuorot ovat tarkoitettu skeittauksen, skuuttauksen ja BMX-pyöräilyn harrastajille. Yleisövuorolla suositellaan kypärän käyttöä alle 18-vuotiaille. Hallin käyttäjien on mahdollista lainata kypärää yleisövuoron ajaksi. Avoimia yleisövuoroja järjestetään kevätkaudella neljänä päivänä viikossa ja yleisövuoroja on kohdennettu lajikohtaisesti. 

Seppälän skeittihallin yleisövuorot 1.1.–30.4.2024:

  • Maanantaisin klo 16.30–19.00 vain skeitti ja skuutti.
  • Keskiviikkoisin klo 16.30–19.00 vain skeitti ja skuutti.
  • Torstaisin klo 18.30–20.50 vain skeitti ja skuutti.
  • Lauantaisin klo 13.00–15.30, vain skeitti, skuutti ja BMX.

Yleisövuorojen kerta- ja sarjatuotteet ostettavissa eTimmi-varausjärjestelmän verkkokaupan kautta.

Ajankohtaiset tiedot ja muutokset Seppälän skeittihallin yleisövuoroista löytyvät kaupungin Skeitti- ja trialhalli -verkkosivuilta.

Lipun ostaminen skeittihallin yleisövuorolle

Yleisövuorolle pääsee osallistumaan ostamalla kerta- tai sarjatuotteen Jyväskylän Monitoimitalon kassapisteeltä tai verkkokaupasta. Verkkokauppaan rekisteröityvän henkilön tulee olla yli 18-vuotias. Verkkokauppaan rekisteröitynyt täysi-ikäinen henkilö, esimerkiksi huoltaja, voi ostaa kerta- tai sarjatuotteen verkkokaupasta ja välittää ostosta saatavan sähköpostikuitin PIN-koodeineen alle 18-vuotiaalle henkilölle, esimerkiksi huollettavalle. Alle 18-vuotiaat voivat ostaa omatoimisesti tuotteita Seppälän skeittihalliin Monitoimitalon kassapisteeltä.

Saapuminen skeittihalliin yleisövuorolle

Halli sijaitsee Gummerus-talossa Seppälässä. Sisäänkäynti hallin tiloihin tapahtuu Vasarakatu 12 kautta. Kerta- tai sarjatuotteen oston yhteydessä asiakas saa sähköpostikuitin mukana PIN-koodin, jolla pääsee kulkemaan sisälle halliin. PIN-koodissa olevien numeroiden perään syötetään # -merkki. Koodi syötetään lukijalaitteeseen, joka sijaitsee ulko-oven vasemmanpuoleisella seinustalla. Leimauksen jälkeen lipunlunastaneelle henkilölle saapuu järjestelmästä kuittausviestin, jonka asiakas esittää yleisövuoron valvojalle. Valvojalla on oikeus pyytää hallissa olevia henkilöitä esittämään leimauskuitti tarkistusta varten. Yleisövuorolle osallistuminen ei edellytä seurajäsenyyttä. 

Skeitti- ja trialhallin kerta- ja sarjatuotteiden sekä vuorovaraajien hinnat Liikuntapalvelujen hinnasto -verkkosivuilta.

 

Lisätietoja:

Palveluesimies Jani Hyvönen,
p. 050 477 5764, jani.hyvonen[a]jyvaskyla.fi

Liikuntapaikkamestari Tuomo Mäkinen,
p. 050 075 5395, tuomo.makinen[a]jyvaskyla.fi